HTML

Vadaspark

Blogom célja a Budakeszi Vadaspark lakóinak életén keresztül megismertetni minden kedves olvasóval a hazai vadvilágot.

Állatok világnapja

2009.09.30. 18:42 vadaspark

Az állatok világnapját 1931-óta tartják meg világszerte azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a vadon élő állatok pusztulására és az állatok védelmének szükségességére.
Eredeti időpontja október 4-e, Assisi Szent Ferenc halálának évfordulója. A Budakeszi Vadasparkban 2009. október 3-án, szombaton, 10-15 óráig kerül megrendezésre az Állatok Világnapja. Olyan szakembereket hívtunk meg a vadasparkba, akik hivatásuknak tekintik az állatok védelmét. A látogatók megismerkedhetnek egy madárgyűrűző munkájával és bepillanthatnak állatmentő szervezetek mindennapjaiba. Munka közben láthatnak egy szarvasgomba kereső kutyát. 14:00 órától másfél órás bemutató során a városi élethez csodálatosan alkalmazkodott állatokról lesz szó, akik be is mutatják tudásukat a közönségnek.

Szólj hozzá!

Címkék: program állatok világnapja hétvégi

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaspark.blog.hu/api/trackback/id/tr121418806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása