HTML

Vadaspark

Blogom célja a Budakeszi Vadaspark lakóinak életén keresztül megismertetni minden kedves olvasóval a hazai vadvilágot.

Decemberben élő betlehem várja a Budakeszi Vadasparkba látogatókat, valamint eljön hozzánk a Mikulás is.

2010.02.02. 12:59 vadaspark

 

Az év utolsó hónapja sem marad esemény nélkül a Budakeszi Vadaspark életében. Advent első vasárnapjától élő betlehemmel várjuk kedves látogatóinkat, ahol többek közt Lujzi a szamár és Bebe a birka is számít a gyerekek simogatására. A betlehem a főbejárat oldalában kerül felállításra, amit terveink szerint minden héten új elemekkel tovább szépítünk.
 December 5-én és 6-án ellátogat hozzánk a Mikulás, aki apró ajándékokkal és játékos feladatokkal kedveskedik majd a gyerekeknek. A Mikulás az állatsimogató mellet várja majd az érdeklődőket. Természetesen nem csak a Mikulás, hanem az állatsimogató lakói továbbra is (10:00 és 12:00 között, valamint 13:00 és 15:00 között) várják a látogatókat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaspark.blog.hu/api/trackback/id/tr71722450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása