HTML

Vadaspark

Blogom célja a Budakeszi Vadaspark lakóinak életén keresztül megismertetni minden kedves olvasóval a hazai vadvilágot.

Az elmúlt két hét alatt négy kis bárány látta meg a napvilágot a Budakeszi Vadasparkban és nagyjából egy hónap múlva várható a kis kecskék születése.

2010.02.02. 15:52 vadaspark

A cikta juhok a Vadaspark területéhez tartozó parasztudvarban élnek. A cikta az egyik legritkább juhfajta a világon, egyike védett háziállatainknak. A négy bárány egy kostól származik, mindegyik szép és egészséges. A büszke anyukák és kicsinyeik még el vannak különítve a többi birkától, ám hamarosan birtokba vehetik teljes karámjuk területét. Szeptemberben a meglévő három kecske mellé további öt kecske érkezett a parasztudvarba. A kecskéknél nem ritka az ikerellés sem. Szeretettel várjuk a hamarosan születendő jövevények érkezését és természetesen a kedves látogatókat is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaspark.blog.hu/api/trackback/id/tr751722956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása